Arrangörer: medac, Photocure och Coloplast arrangerar tillsammans en terapiinriktad utbildning för sjuksköterskor som jobbar med blåscancer/instillationer inom urologi i Sverige. Information om utbildning till huvudman på urologkliniker och läkemedelskommittéer i Sverige.

Plats: Hesselby Konferens, Maltesholmsvägen 1, 165 55 Vällingby, Stockholm, telefon 08-445 51 40

När: 31 januari-2 februari 2024

Anmälan: Sker nedan. Sista anmälningsdag 20 december 2023. Anmälan är bindande och deltagare bokas då in på övernattning av arrangören. Du kommer att få en skriftlig bekräftelse på din anmälan via e-post. Max antal deltagare är 20 personer och det är först till kvarn som gäller.

Kostnad: 5 370 kr inkl. moms och inkluderar del av måltider och logi för två hotellnätter. Resa bokas och bekostas av deltagaren själv.  medac, Photocure och Coloplast bekostar i enlighet med LER, del av måltider, lokalkostnad och föreläsararvoden för externa talare inom ramen för mötet.

Övrigt: Produktinformation om läkemedel och hjälpmedel (kateteterar mm) för behandling och diagnos av blåscancer kommer att vara tillgängligt utanför möteslokalen.

Vid eventuella frågor gällande mötet, vänligen kontakta Maritha Holmberg, medac: m.holmberg@medac.se.

Programmet finns här.

 

Varmt välkomna!

 

Till sjuksköterskor som jobbar med blåscancer/instillationer inom urologi i Sverige. Information om utbildning till huvudman på urologkliniker och läkemedelskommittéer i Sverige.

Inbjudan är nu stängt.

Vid eventuella frågor gällande mötet, vänligen kontakta Maritha Holmberg, medac.

Till sjuksköterskor som jobbar med blåscancer/instillationer inom urologi i Sverige. Information om utbildning till huvudman på urologkliniker och läkemedelskommittéer i Sverige..